The Ez Shannan - The Road Less Traveled

Bra sätt att umgås på

Ja när man har lite extra fritid så är det ju kul att fylla den med något kul och givande. Och helst så vill man ju göra något tillsammans med sina vänner och familj. Det finns ju så många saker som man kan tänka sig göra och det är ju underbart att det finns så mycket som går att göra och att det finns saker som alla kan tycka är kul. Det kan vara bra att hitta på saker som man inte har gjort på länge och som man känner att man gärna vill göra. Det kan vara att köra lite 5 kamp i stockholm, det är ju har kul som helst men kanske inte något som man gör så ofta. 
Då brukar det bli extra kul att göra det när det inte är något som man göra så ofta. Så det kan vara ett tips till alla som vill hitta på något nytt och spännande.

Ja hitta på något och var aktiv

Ja det kan vara bra att vara lite aktiv och göra saker som man inte har gjort på ett bra tag. Det finns bra ställen att gå till i Stockholm som man kan gå till när man vill kör lite femkamp eller likande. Och det är ju toppen att det finns några ställen som man kan gå till så att man kan få lite tips och idéer på saker som är kul att göra och som man mår bra av att göra. Så hitta på något kul nu när det blir lite ledigt så att det kan bli lite extra kul och spännande. Ja man vill ju att det ska bli så kul som man bara kan få det. Och Stockholm är ett perfekt ställe att åka till om man vill göra lite roliga saker som man inte gjort på länge.